Beers|Brickworks

Projecten B|B

2017

>  STROOM Lent | ontwerp horeca en terras
>  ’t VEERHUIS Oeffelt | ontwerp horeca, aanmakerij, recreatie-appartementen en terras
>  ’t Groethuis
>  METROPOOL Hengelo | ontwerp horeca poppodium
>  NOMADS Amsterdam | ontwerp gastrobar
>  BIERCIRCUS Breda | ontwerp kiosk
>  De TOREN Heeswijk Dinther | ontwerp Torenzaal en Biertuin
>  GEMEENTEHUIS Middelbeers | ontwerp horeca
>  GROETHUIS Liempt | ontwerp ontvangst
>  masterclass concept
>  BOUW HIEPHIEPHORECA

>  Bibelot Dordrecht | ontwerp/restyling van foyer naar cafe
>  De Huifkar Middelburg | ontwerp restaurant en terras
>  RECHTSTREEKS in de Klundert  | ontwerp streekwinkel en broodjeszaak
>  Foodfestijn ’n BIETJE KOEKOEK | concept en uitvoering 
>  Boekhandel Gianotten|Mutsaers | Re book
>  Het Villa Pastorie Lokaal | ontwerp


2016
>  Latour Breda | ontwerp horeca en winkel
>  Le Grand Café Arnhem | ontwerp
Publicatie Entree Magazine
>  Vrijthof 16 | ontwerp interieur en ontwerp tuinhuis
Publicatie Entree Magazine
>  Du Nord Kaatsheuvel | ontwerp
Publicatie Night Fever 5
Publicatie Entree Magazine
>  De Toren Heeswijk Dinther | ontwerp doorlopend, orangerie 7e in de café top 100, 3e publieksprijs
>  Gianotten Mutsaerts | ontwerp kinderboekenhoek
>  Gemeentehuis Middelbeers | conceptplan indeling, realisatie 2017
>  Stroom Lent |  ontwerp, realisatie 2017
>  Cultuur BSO Tilburg | sparringpartner

2015
>  Vrijthof 16 Hilvarenbeek | ontwerp uitbreiding 
>  H32 | RUIG Oss | ontwerp uitbreiding zaak
>  De Eetkamer Goirle | ontwerp 
>  Cabana Hilvarenbeek | ontwerp  
>  boekhandel Gianotten Mutsaers Tilburg | ontwerp integreren horeca in winkel
>  De Buren ’s-Gravenzande | ontwerp

2014
*winnaar best hospitality concept met villa pastorie Tilburg bij de Hospitality & Style awards 2014
*genomineerd in de categorie Best Bar Europe, bij de Bar&Restaurant Design awards London

>  Het Witte Theater Ijmuiden | ontwerp foyer café 
>  Cabana Hilvarenbeek | ontwerp 
>  Doncurado Den Bosch | Spaans markt café met winkel ontwerp 
>  H32 | uitbreiding ontwerp 
>  W2 | jupiler merk uitstraling
>  W2 café Riga | conceptpresentatie
>  De Moriaan Rosendaal | sfeeraanpassing Hertog jan merk uitstraling
>  Jupiler Skybox WII | ontwerp 
>  Heaven’s Kitchen Tilburg | schetsontwerp 
>  Square Tilburg | ontwerp Club en Restaurant open april zie artikel Square bij de publicaties
>  De Toren | Heeswijk Dinther | interieuradvies doorlopend
>  publicatie in NIGHTFEVER 4 hospitality design worldwide met Villa Pastorie
>  nominatie RestaurantandBardesignawards, International bar Europe voor Villa Pastorie, uitreiking 24 september

2013
>‘t Zwin Sluis
> Proost Breda | horecaontwerp samen met Coster Design
> B&B De Luijenberg | conceptplan
> Villa Pastorie Tilburg totaalconcept en ontwerp. (zie venuez publicatie)
> RUIG oss ontwerp café met keuken (zie ons venuez interview bij publicaties
> Kon Tiki Vlissingen | Dishoek restyling
> De Toren Heeswijk Dinther | van café naar eetcafé
>’t Zwin Sluis | ontwerp club restaurant serre terras
> Proost Breda | clubontwerp/routing vervolg i.s.m. Coster Design
> Bed & Breakfast de luijenberg Oud Gastel conceptplan
> Sint Lucas Boxtel | schetsontwerp horeca
> DEENS.nl | nieuwe huisstijl
> Gebouw T Bergen op Zoom | restyling café
> Hotel zonder naam | interieurconcept 2012
> Doncurado Tilburg | spaans marktcafé met winkel ontwerp

2012
> De Gezel De Rooi Pannen | horecaontwerp Brasserie
> Winkelplein + Stands De Rooi Pannen | ontwerp opening
> H32 Oss | horecaontwerp café met keuken
> Cinecitta | schetsontwerp
> Effenaar | ontwerp bar achterkast gordijn
> Stormvogel Oostvoorne | ontwerp bar achterkast
> Hildernesse | schetsontwerp
> publicatie in NIGHTFEVER 3 hospitality design worldwide 
 Met Podium De Vorstin, Podium Duycker en Koozie Oss

2011
> Leerfabriek Oisterwijk | routing evenementenlocatie
> Café Hoegaarden | sfeerombouw café
> Stadscafe van Gogh | ontwerp café
> De Toren Heeswijk Dinther | sfeerombouw café
> Theaters Tilburg | meubelvoorstel
> ‘T Vervolg Veldhoven | ontwerp café-restaurant
> Café Keijzer Spijkenisse | ontwerp café
> Café merz Spijkenisse | sfeerombouw
> Supermarkt Den Haag | poppodium|café horecaontwerp
> Koozie Oss | ontwerp stadscafé (Wine & Beer)
  genomineerd voor best style bar 2011, VENUEZ Hospitality&StyleAwards
> de Gruyterfabriek Den Bosch | ontwerp Brasserie
opening maart 2011
> Poppodium Duycker Hoofddorp | ontwerp cafe en bars grote zaal en kleine zaal
opening
> Rabobank Rotterdam | ontwerp ontvangstruimtes

2010
> Hotel Merlinde Breda | interieurontwerp
opening oktober 2010 
Hotel Merlinde winnaar Best Hotel Concept 2011, VENUEZ Hospitality&StyleAward
> Poppodium De Vorstin | horecaontwerp café en bars zalen
> Schouwburg Goes en middelburg | ontwerp bar> Schouwburg De Harmonie Leeuwarden | ontwerp Illycafé
> Rijswijkse Schouwburg | ontwerp entree-object
> Chin Chin Den Haag | second opinion
> publicatie in NIGHTFEVER 2 hospitality design worldwide 
Met CC's Binnen en Rij 23 3 publicaties
> Den Horst Haghorst | kleuradvies en lichtadvies zaal
> Gouden Carolus Hilvarenbeek | schetsontwerp zaal
> Donkenhof Wouw | make-over zaal, veranda en terrasbanken
> Plaza Futura Eindhoven | ontwerp balie bar en plattegrondvoorstel horeca-uitbreiding
> café ‘t Vermaak Raamsdonk | horecaontwerp cafe en zaal
> Oliegeultje Burghsluis | horecaontwerp
> Velvet Oss | Ontwerp winkel
> Avonturenpark Hellendoorn | horecaontwerp
> Nieuwe Horeca Spijkenisse | plattegrondvoorstellen
> Maxima Dos Spijkenisse | plattegrondvoorstellen + terras
> Bad Westerpad Ameland | Conceptplan nieuwe horecalocatie + presentatie
> Oude enge Soest | ontwerp
> Veiling Zetten | ontwerp i.s.m Naft
> 't Turfschip Etten-leur

2009
> CC's Breda genomineerd voor Best Restaurant Design 2009)
> Rabobank Rotterdam | ontwerp ontvangsthal
> ONS Thuis Terheijden | sfeeraanpassing
> Landgoed de Buitenman Lage Mierde | horecaontwerp
> De Rijswijkse Schouwburg | ontwerp café Rij 23
Sfeeraanpassing Foyer
> Panama Amsterdam | ontwerp studio
> Porto Loosdrecht | sfeeraanpasssing
> Tune Inn Oudenbosch | horecaontwerp
> Bo-zin | Concept
> Metropool Hengelo | plattegrondvoorstel
> strandpaviljoens Breskens | conceptpresentatie
> Hullie Uden | concept+plattegrondvoorstel
> La Strada Goes | horecaontwerp

2008
> Theehuis Kasteelweide Loon op Zand | concept
> Hotel Merlinde Breda | concept
> FC Emmen | horecaconcept
> Zout+Zoet Vlieland | horecaconcept en ontwerp
> Tilburg Trappers | horecaontwerp

Nicole van Beers

Werk
2008 start B|B

2001-2008 > Horeca-architect Inbev Nederland > 
Tijdens mijn werktijd bij Inbev heb ik ongeveer 190 horecazaken geadviseerd in interieur, routing en concept.

2008 > Binnen Breda in samenwerking met Marjolein Bangma

2007 > Café de Kiosk Loon op Zand

2006 > Lust Arnhem

2005 > Schouwburg Tilburg

2004 > Inbev Skybox bij Willem 2

2003 > Hoofdkantoor Inbev Nederland >Sunset Ameland

2002 > Café Karel Tilburg

Stages
1998 > Piet Hein Eek > Boomhut & Kandelaar

Opleiding
1995-2000 > Akademie voor Beeldende Kunsten St.Joost Breda

Kariene van Steenoven

Werk
2008 start B|B 

1999-2008 > Horeca-architect Inbev Nederland
 > Tijdens mijn werktijd bij Inbev heb ik ongeveer 270 horecazaken geadviseerd in interieur, routing en concept.

2008 > Jupiler supporterscafé D'n Beitel Willem II > NHTV Breda Bierlokaal > Dommelsch Skybox Effenaar Eindhoven (genomineerd voor best marketing concept in poppodia)

2007 > Parc Breda (genomineerd voor best hospitality concept VENUEZ
2008) > Eetcafé Soest 
2006 > Zeepfabriek Etten-Leur > Restyling LUX Nijmegen > De Toren Heeswijk Dinther > Inbev skybox NAC

2005 > Hart van Breda in samenwerking met Marjolein Bangma > Hart van Made >STAAL Rotterdam

2002 > Mammaloe Leeuwarden > LUX Nijmegen 

2000 > Ijsbaan Breda

1997-1999 > ZEE grafisch- en architectonisch ontwerpen Naturalis Leiden > Tropenmuseum tentoonstelling ETHIOPIË > De Dubbele Palmboom > Historisch Museum Schiedam

Stages
1995 > Piet Hein Eek > Sloophout kindermeubilair

1990 > Decorcentrum Nederlandse Opera en Nationale Ballet

Opleiding
1992-1996 > Akademie voor Beeldende Kunsten St. Joost Breda

1988-1992 > St. Lucas Boxtel Reclametechnieken
 

Ik zie je op Facebook Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij ontwerpen horeca met impact op de omgeving.
Dat realiseren wij door buikgevoel, business en creativiteit te combineren.
Muren zijn niet de harde grens van een horecazaak
Wij gaan naar buiten, daar waar het voor de bezoeker begint, begint het ook voor ons.
Wij beslissen mee over de architectuur, de gevel, het terras, de (eetbare)tuin, de entree, het verblijf en het vertrek.

WIJ STARTEN VANUIT JOUW IMPACT EN ONZE CREATIEKRACHT
WE KOPPELEN HET AAN JOUW RUIMTE,
STAPPEN IN HET GEVOEL VAN DE BEZOEKER,
MAKEN HET PRAKTISCH WERKBAAR,
GEVEN HET VORM - BEPALEN DE KLEUR EN DE TEXTUUR
ZETTEN DE KASSA KLAAR
WE STAAN STIL BIJ DE MOOIE MOMENTEN
GENIETEN,
EN REALISEREN HET.
EN KIJKEN WEER VOORUIT,
ZIEN EN CREEREN KANSEN VOOR NOG MEER PLEZIER
EN BLIJVENDE IMPACT

WIJ WERKEN:
RIGOUREUS
We pellen het af en bouwen het op vanuit de kern, We halen de opsmuk eraf.
INTUÏTIEF
We zien de essentie van gebouwen locaties dromen en ondernemers,
we beslissen vanuit ons hart, en ontwerpen een ervaring
AUTHENTIEK
We vieren de verschillen
CREATIEF
We spelen, delen, experimenteren, kleuren je leven en inspireren
SOCIATIEF
We brengen mensen bij elkaar,
Met ons ontwerp willen we verschil maken in het leven van mensen.
We willen dat gebouwen en locaties warm en uitnodigend zijn, en er opnieuw leven inblazen

Onze missie : Happy buildings = Happy streets = Happy People

Meer weten ?
Mail ons op info@beers-brickworks.nl en ontvang onze werkwijze